2025’in “Aile Yılı” ilan edilmesi kapsamında, Özel Mutlu Çocuk Anaokulu öğrencileri 16 Ekim’de Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi’ne (ASBÜ) anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyaretin ilk durağı ASBÜ Kütüphanesi oldu. Burada öğrenciler hem kitaplarla buluştu hem de okuma etkinliğiyle keyifli vakit geçirdi. Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanı Serbay Yiğit’in çocuklara hediye takdim etmesiyle ziyaret daha da renkli hale geldi.
Ardından öğrenciler, ASBÜ Hazine Müzesi’ni gezerek geçmişe kısa bir yolculuk yaptı.
Bu ziyaret, “Aile Yılı” temasının ruhuna uygun olarak, çocuklara birlikte öğrenmenin, paylaşmanın ve kültürel değerlere sahip çıkmanın önemini küçük yaşta deneyimleme fırsatı sundu. Kütüphane gibi ortak öğrenme alanları ve müzeler, aile içinde geçirilen nitelikli zamanın ve eğitimin doğal uzantısı olarak öne çıkıyor.
asbu.edu.tr' yi kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.