Ana içeriğe atla

Haber Tarih
21. Yüzyılda Gençlik Merkezlerine Genç Bir Bakış Projesi Çalıştayı
Yunus Emre ve Türkçe Yılı Münasebetiyle Türkçe Şûrası Sona Erdi
ASBÜ GAUM Cuma Webinar Serisi-3: Dr. Avi Astor "İspanya'da İslam, Göç ve Etno-Dini Temelli Çatışma"
Yunus Emre ve Türkçe Yılı Münasebetiyle Türkçe Şûrası Açılış Programı ve İlk Gün Oturumları Yapıldı
15 Temmuz Anma Programı Gerçekleştirildi
Doç. Dr. Barış Alpaslan Avrupa Konseyi Eğitimde Etik, Şeffaflık ve Bütünlük Platformu Toplantısına Katılmıştır
ASBÜ Orientalizm Webiner Serisi-6: Prof. Jerry Brotton “Kraliçe Elizabeth, İslam ve Osmanlıların Anlatılmamış Hikâyesi”
Uluslararası Millî İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Üniversitemizi Ziyaret Etti
24 Kasım Öğretmenler Günü
ASBÜ Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi Seminerleri-2: Prof. Dr. Oğuzhan Durmuş "Dünya'da Türkiyat, Türkiye'de Şarkiyat ve Garbiyat"
ASBÜ SBE Seminerleri-3: Dr. Ömer Fatih Tekin "Sosyal Bilimler ile Doğa Bilimlerinin Yasalar Bağlamında İncelenmesi"
Üniversitemizin de Proje Ortağı Olduğu Usturlab Deneyim Merkezinin Açılışı Yapıldı
Seminer: "Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Bağlamında Kültür"
ASBÜ İslami Araştırmalar Enstitüsü Konferansı: Ersin Nazif Gürdoğan "Türkiye'de Düşünce ve Edebiyat"
ASBÜ Sosyal Sahne Öğrenci Topluluğundan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan'a Ziyaret