2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Harç Duyurusu

Öğrenci Bilgi Sistemine giriş yapmak için;

Kullanıcı Adı : Öğrenci numarası

Şifre : TC kimlik numarasının ilk 5 rakamı

*TC kimlik numarasının ilk beş rakamı ilk kez giriş yapanlar içindir. Sisteme giriş yaptıktan sonra şifrenizi değiştiriniz.

Öğrenci No Sorgulama: https://obs.asbu.edu.tr/oibs/ogrsis/no_query.aspx

*Öğrenci Bilgi Sistemi şifresini unutmanız durumunda yeni şifre talebi için "Şifremi Unuttum" yapmanız gerekmektedir. Yeni şifreniz sistemde kayıtlı olan birinci e-posta adresinize gönderilecektir.

Öğrenci İnternet Modülü Kullanım Kılavuzu için tıklayınız.

Öğrencilerimizin Dikkatine!!!

a) Hazırlık Sınıfı Öğrencilerimizin Dikkatine!!!

Üniversitemize kesin kayıt yaptırmış hazırlık öğrencilerimiz için; 21/09/2017 Perşembe günü, Oran Kampüsünde, Saat: 10:00’da başlayacak olan Oryantasyon programı uygulanacaktır.

b) Uluslararası İlişkiler(İngilizce), İngiliz Dili ve Edebiyatı (İngilizce) Lisans 1.sınıf Öğrencilerimiz ile; Sosyal Bilimler Enstitüsü Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerimiz için; 25/09/2017 Pazartesi günü Rektörlük A Blok Seminer Odasında; Saat: 10:00’da başlayacak olan Oryantasyon programı uygulanacaktır.

Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur. Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Hazırlık-Lisans-Yüksek Lisans-Doktora Öğrencilerine yönelik Oryantasyon Program sunusu için tıklayınız.

Yurtdışından öğrenci alımına dair ilan için tıklayınız.

Bahar Dönemi Ders Kayıtları

Barış ve Çatışma Çalışmaları Tezli Yüksek Lisans İngilizce Programına 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı BAHAR Yarıyılı için öğrenci kabul edilecektir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

667 KHK Uyarınca Kayıt Yaptıran Öğrencilerin 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenim Ücretleri hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.