BÖLÜM MEZUNLARI NE YAPAR?

ASBÜ Medya ve iletişim bölümü, öğrencilerine iletişim, medya çalışmaları, kültürel çalışmalar ve ilgili diğer sosyal bilim alanlarında akademik hayatlarını devam ettirecek alt yapıyı vermenin yanı sıra elektronik medya, prodüksiyon, reklamcılık, halkla ilişkiler ve iletişim eğitimi alanlarında da kariyer yapmalarını sağlayacak donanımları kazandırmayı amaçlamaktadır.

Bölümümüz, lisans ve lisansüstü programları ile öğrencilerine, medya ve iletişim alanlarında yaşanan dönüşümleri temel alan teorik ve pratik bilgi ile donanmalarını sağlayan dersleri sunar. Buna ek olarak, öğrencilerinin yurt içinde ve yurt dışındaki farklı akademik ortamlarda bulunmalarını destekler ve öğrencilerin alanlarındaki yeni çalışma ve yaklaşımları takip ederek teorik bilgilerini uygulama ile geliştirme imkânı sunar. Böylelikle öğrencilerimiz, hem alanlarının gerektirdiği temel becerileri alarak hem de kendilerinden beklenen, iletişim alanında yaşanan dönüşümlere uyum sağlayan zihinsel becerileri kazanmış olarak mezun olurlar.